Daniel  zoekt een Huurwoning in Almere

Daniel zoekt: Een Huurwoning in Almere

  • Huurwoning
  • Min. 50 m2
  • Man
  • 24 Per direct

Mijn naam is Daniel Maior en ik ben 29 jaar.
Ik ben al 8 jaar werkzaam in de reiswereld en bijna 3 jaar bij een reisbureau te Almere als reisadviseur. Hier werk ik met veel plezier en inmiddels ook op vast dienstverband.

Ik ben een rustige kerel die van een filmpje en wat computeren houdt en voornamelijk met zijn werk bezig is. Het is immers mijn 2e huis geworden :)

Onlangs is mijn relatie van 5 jaar verbroken en daar ik de kosten niet alleen kan delen moet mijn / ons huis verkocht worden.
Dit heeft gelijk ook weer een keerzijde en dat is dat ik elders moet gaan wonen. Daar de markt momenteel zo ongunstig is zie ik eigenlijk geen enkele oplossing om terug te gaan naar mijn ouders en het daar uit te zitten.Het grootste nadeel hiervan is dat ik mijn 2katten weg moet doen daar deze niet mee kunnen. Zoals u begrijpt is dit iets wat ik met geen mogelijkheid zou kunnen doen. Via woningnet kom ik nog niet in aanmerking voor een huis/ appartement en via andere partijen makelaars etc moet ik minimaal 50 keer de huur per jaar verdienen. Wanneer men 50 keer de huur per jaar verdient lijkt het mij dat hij/zij niet van plan is om te huren maar te kopen. Maar goed, dat is een mening.

Desondanks dat laat ik mij niet tegenhouden en ga ik door met mijn zoektocht om een passend appartement te vinden.
Kan jij mij helpen?

Algemene informatie: Daniel
  Man, 34 jaar