Rental Property for rent: no longer available Zeussingel in Almere

  • 190 m2
  • 5 rooms
  • 28 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Rental Property in Almere. You can contact the advertiser if you have any questions.

Karakteristieke en ruime eengezinswoning met grote tuin en vrij zicht op de stadsgracht in Almere op slechts 15 minuten rijden van Amsterdam.

Uitermate goede verbindingen tussen Almere en Amsterdam (en andere steden) middels openbaar vervoer.

Indeling

Begane grond:
Hal met meterkast, toilet en kantoorruimte. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De hal en woonkeuken zijn voorzien van een natuurstenen vloer waarbij de keuken is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Vanuit de hal en de woonkeuken is de woonkamer bereikbaar. De lichte woning beschikt over een fraai uitzicht over de stadsgracht. De woonkamer heeft een mooie massief eikenhouten parketvloer.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot twee grote slaapkamers gelegen over de volle breedte van de woning en een badkamer. De zeer ruime badkamer is voorzien van een ligbad, inloop douche, toilet en dubbele wastafel.

Derde verdieping:
Overloop met toegang tot twee grote slaapkamers gelegen over de volle breedte van de woning en een tweede moderne badkamer. De tweede badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en een regen - douche.

- Vier slaapkamers
- Beschikbaar 1 Mei 2023
- Twee maanden borg
- Gestoffeerd
- Gezinswoning
- 190 m2
- Zonnige tuin van 102 m2
- Oplaadstation voor elektrische auto aanwezig
- Ring Doorbell
- Gordijnen en raambekleding aanwezig
- Meubilering tegen een meerprijs mogelijks

Modern grachtenpand, omringd door stuk voor stuk bijzondere woningen die onder architectuur zijn gebouwd. Deze woning is opgeleverd in 2011. De woning heeft aan de voorzijde een vrije ligging aan een stadsgracht. In de nabije omgeving bevindt zich een supermarkt, scholen, openbaar vervoer alsmede het NS station ''Almere Poort''. Almere Poort ligt direct tegen het bosachtig groengebied van het Pampushout. Het Almeerderstrand en het Cascadepark liggen op loopafstand. Almere Poort is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A6 en via het bus- en treinstation.

Read more with an subscription!

General information

Type: Semi-Detached House
City Almere
District/Neighbourhood: Homeruskwartier
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map