Berekent HuurwoningenAlmere makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding HuurwoningAlmere is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Huurwoningaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. HuurwoningAlmere bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Huurwoningaanbieders in Almere vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Huurwoning in Almere. Een Huurwoningaanbieder kan gratis een Huurwoning plaatsen in Almere. Huurders kunnen ook gratis een Huurwoningoproep plaatsen in Almere, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Huurwoning in Almere, huurders kunnen ook reageren op Huurwoningen in Almere. Op www.huurwoningenalmere.nl betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op HuurwoningAlmere of te reageren op een advertentie van een Huurwoning in Almere.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Huurwoning kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Almere, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Almere kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Huurwoningaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

HuurwoningAlmere raadt je aan om vooraf te vragen aan de Huurwoningaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je de Huurwoning afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

Alle veelgestelde vragen